Km🚶

Vid tio idag börjat komummästerskapet "km" , så My och jag trodde vi skulle vara där tills då men egentligen skulle vi till skolan innan så vi missade en- typ två lektioner. Inte så bra haha. Men iallafall så har jag varit där vid gymnastiet hela förmiddagen, var bara en sväng o åt i skolan.  Å Springa 100m pallade ja inte, allt känns så himla tungt, måste få igång kroppen och konditionen ordentligt! Men kula och spjut gick ändå hyfsat bra, aldrig kastat spjut men ändå kastade jag något på 17m haha, de  räckte till en vinst iallafall :) Kula kom jag fyra eller något på. 

När de var slut cyklade jag hem, orkade inte gå tillbaks till skolan igen. Tog mig en varm dusch sen lite mat, ska nu gå en sväng med vovven å se om min förbannade huvudvärk kan gå över. Sen tror jag att jag går förbi och säger hej hos mormor. 

         Puss

Onsdag

Började skolan med eval, där städade vi i ordning köken sen fick vi glass, mumsigt:) sen lite efter lunchen på spanskan gick vi till willys och köpte glass och pratade lite spanska såklart. Haha rätt bra dag i skolan alltså👍 Efter att jag slutat så drog jag hem och fixade lite saker. Lite senare nu ikväll var jag ute och gick, försöker komma igång ordentligt med tränandet. Men börjar med långa promenader först, idag blev det en runda på lite över 3 km. Tog sen en dusch när jag kom hem, sektorer jag mig en smoothie. Ligger nu i sängen och kollar på någon film. Lite senare kanske jag ska prata med älsklingen, klanten ska sova på sjukhuset inatt, men om man är duktig så är man!
Ska nog lägga mig ganska tidigt idag för jag vill inte vara trött imorgon när vi har kommun mästerskap i skolan:)
Puss❤