Onsdag

I skolan idag hade vi något film projekt som vi jobbade med hela dagen, gick lite tidigare från skolan för jag har haft väldens huvudvärk hela dagen. Men jag gick på dansen där vi tränade tills imorgon då vi ska uppträda på stan "julklappskvällen". Sedan vid halv sju sjöng jag med mickis på mejeriet och det gick väl bra :) var lite nervös innan men när man stod och sjöng så släppte de! 
Jag hoppas ni har det bra precis som jag, puss! 


Allt möjligt

Hej hallå, har ingen ork eller lust med bloggandet så mycket längre så jag kanske slänger in ett inlägg någon gång ibland bara :') 
Men allt är hyfsat bra med mig och förutom skolan så är jag mest med Adrian och har det bra! Nu i helgen har jag inga planer så vi får se vad som händer. Nej men nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på en film eller kanske träffa Miqi, vi får se. Ha det bäst! 


Världens bästa!

Efter skolan träffade jag min älskling, vi har nu varit tillsammans i ett halv år idag, helt underbart❤️ Vi gjorde inget speciellt utan bara tog det lugnt och hade det mysigt, kollade lite tv och så  bakade Adrian kladdkaka och så blev det mest mys. Min Adrian, jag älskar dig överallt annat! ❤️