Take a deep breath, it's just a bad day today

 
Börjar bli trött på att bara vara hemma nu, det är tredje dagen jag inte gör något, allt går så segt haha. Skulle egentligen träffat Adrian men han bara sover och vaknar aldrig så blev yttligare en tråkig dag. Det regnar och är ruggigt väder ute så har legat nerbäddad i sängen hela dagen framför filmer å sånt. 

lördag- seg

Har inte hört av mig på en vecka men det har inte hänt något speciellt, senaste veckan har jag mest varit upptagen med skolan, varit hos doktorn med min jäkla rygg som jag fortfarande har ont i, dansat, haft sång och gitarr lektioner, träffat min Adrian, och Miqi lite, sen bara varit hemma. Sen nu så har jag faktiskt höstlov hela nästa vecka, det börjar segt tyvärr, ingen som kan träffas på hela helgen så jag får väl sitta hemma heh, så det är bara att höra av sig! 
Jag ska nu fortsätta min sega lördag med ett avsnitt av nya serien "ravenswood" som är en spin off av pretty little liars, jag har hört att den ska vara lite smått läskig :) 
 

Höst bilder

Vaknade hyfsat tidigt gjorde mig lite frukost sen träffade jag Miqi, tog lite höst bilder oså, gick sen in och gjorde oss varm choklad och kollar nu på film. Lite senare ska jag träffa Adrian, får se vad vi hittar på. Och sen ikväll blir jag ensam hemma, kanske träffar någon det märker vi! 

Bästavän 
Puss